Suunnittelija

ROHKEUTTA ja HARMONIAA

VoipioDesign on hyppäys kohti unelmia ja  määrätietoisuutta. Olen aikaisemmalta koulutukseltani kauppatieteiden maisteri ja tehnyt useamman vuoden myös sen alan töitä mm. Saksassa.  Minulle oli kuitenkin selvää lähteä kohti nuoruuden haaveitani. Sisustussuunnitteluopintoni aloittaessani tiesin tämän olevan minun alani. Olen opiskellut lisäksi graafista suunnittelua ja kuosisuunnittelua, jotka molemmat ovat lähellä sydäntäni. Nykyään työssäni sisustussuunnittelijana minulle on valtavasti hyötyä näistä taidoista.

Pidän skandinaavisesta selkeydestä mutta tykkään napata joukkoon myös vaikutteita maailmalta. Matkoilla voi inspiroitua ja löytää uusia tapoja tilankäytölle sekä ideoita väri- ja pintamateriaaleihin. Vastapainona nautin myös työn haastavuudesta,  ongelmanratkaisusta  ja pidän tarkastakin suunnittelusta. Kaunis koti on asukkaidensa näköinen, toimiva kokonaisuus, jossa on hyvä olla. Suosin aikaa kestäviä ratkaisuja, joihin voi yhdistää uutta ja vanhaa, klassista tyyliä ja leikkisyyttä.

Piritta Voipio

Sisustussuunnittelija, KTM

VoipioDesign suunnittelija
VoipioDesign suunnittelija
VoipioDesign suunnittelija

”Piritan kanssa oli miellyttävä työskennellä. Hänellä on vankka tuntemus eri tuotteista ja paljon hyviä ideoita. Lopputulos oli juuri mitä halusin.” Ulla

 

VoipioDesign suunnittelija
VoipioDesign suunnittelija
VoipioDesign suunnittelija

VoipioDesign

piritta@voipiodesign.com

+358 50 5324624