Palvelut

suunnittelusta

projektinhallintaan

Sisustuskonsultaatio

Konsultaatio sisältää 2 tunnin tapaamisen kasvotusten tai etänä. Tapaamisella käydään läpi sinua askarruttavat asiat. Voimme keskittyä esimerkiksi pohjaratkaisujen läpikäyntiin, tilan yhtenäistämiseen, pintamateriaalivalintoihin, valaistussuunnitelmaan tai kiintokalusteisiin ja huonekaluvalintohin.

Voit lähettää minulle materiaalia ennen tapaamistamme, jolloin pääsen tutustumaan kohteeseen jo etukäteen.

Hinta 280€ sis. alv 24% 

Sisustussuunnittelu

Projektin laajuus voi vaihdella aina kokonaisvaltaisesta tilamuutossuunnitelmasta vain joidenkin tilojen uudistamiseen. Suunnittelussa on mahdollista keskittyä esimerkiksi keittiön ja kylpyhuoneen kiintokaluste- ja pintamateriaalisuunnitteluun valaistuksen ja sähköpisteiden sijoittelun kera. Voimme vierailla projektiin sopivilla showroomeilla tai voin tuoda valitut näytepalat tapaamiseen. Sovitusti pidän huolen myös viimeistelystä kuten pientavarasta ja viherkasveista.

Sisustussuunnittelu voi kattaa osan seuraavista:

Tilamuutossuunnitelma

Kiintokalustesuunnitelma

Pintamateriaalisuunnitelma

Irtokalustesuunnitelma

 Valaistussuunnitelma

Tekstiilisuunnitelma 

Projektinhallinta

Projektinjohtopalvelut räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan.  Ne voivat voi pitää sisällään seuraavia kohtia:

Materiaalihankintojen kilpailutus

Tuotteiden tilaaminen ja vastaanotto

Projektin aikataulutus

Osallistuminen työmaapalavereihin

Kuviosuunnittelu

Oletko hakemassa tilaan mielenkiintoa ja yksilöityä estetiikkaa? Yhtenäiset kuviot ja oikein valitut materiaalit luovat kokonaisvaltaisen visuaalisen maailman. Minulta voit tilata personoituja ja värimaailmaltaan yhteensovitettuja kuvioita monenlaisille pinnoille mm. tapetteihin, tekstiileihin tai esimerkiksi laattoihin. Kuosipinnat suunnitellaan sopimaan yrityksesi haluamaan visuaaliseen ilmeeseen.

Voimme lähteä liikkeelle haluamastasi värimaailmasta ja tunnelmasta. Portfoliostani löytyy runsaasti valmiita kuvioita ja jatkuvia kuoseja joihin voit tutustua. Näistä on mahdollista muokata juuri sinun projektiisi ja yritystoimintasi tarpeisiin sopiva kokonaisuus. Vaihtoehtoisesti on mahdollista luoda täysin uusi suunnitelma. Kerro, mitä olet hakemassa ja suunnitellaan visuaalisesti kaunis ja eheä kokonaisuus persoonallisia ratkaisuja unohtamatta.

Hinnasto

Hinta riippuu työn sisällöstä ja laajuudesta, jotka ovat muokattavissa juuri sinun tarpeittesi mukaan. Annan mielelläni tarjouksen työstäni. 

VoipioDesign palvelut
VoipioDesign palvelut
VoipioDesign palvelut

”Piritan kanssa oli helppo ja inspiroivaa tehdä töitä. Hänellä on ammattitaitoa ja näkemystä. Hän tiesi heti mistä lähteä liikkeelle kohti haluamaani tyyliä. Showroom-käynnit olivat hieno lisä.” Kati, Munkkiniemi

 

VoipioDesign palvelut
VoipioDesign palvelut
VoipioDesign palvelut

VoipioDesign

piritta@voipiodesign.com

+358 50 5324624